Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Увага конкурс!

Увага конкурс!

Виконавчий комітет Молочанської міської ради, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу з питань юридично-кадрового забезпечення діяльності ради та її виконавчого комітету, віднесеної до сьомої категорії посад в органах місцевого самоврядування. Напрям роботи головного спеціаліста – мобілізаційна робота, цивільний захист та вирішення питань надзвичайних ситуацій.
Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 зі змінами, та Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, встановлюються наступні вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста відділу з питань юридично-кадрового забезпечення діяльності ради та її виконавчого комітету: повна вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради наступні документи:
- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;
- заповнену особову картку форми П-2ДС з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4х6 см;
- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
- копію документа, який посвідчує особу;
- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.
Термін прийняття документів конкурсною комісією – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті міської ради.
Документи надаються за адресою: 71716, Запорізька область, Токмацький район, м. Молочанськ, вул. Педенко, 17, каб. № 6, виконавчий комітет Молочанської міської ради, тел. 4 -03-80.
Виконавчий комітет Молочанської міської ради

субота, 16 Січня 2021 15:30 | Переглядів: 397