Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

13 лютого 2019 року о 14-00 год. в сесійній залі міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Молочанської міської ради

Засідання проводив міський голова Вольвач В.О.

Присутні члени виконкому 10 чоловік, відсутні - 1.

Запрошені та присутні: Компанієць А.В., директор КП «Громада Молочанської міської ради»; Доценко Т.В, головний бухгалтер КП «Громада Молочанської міської ради»; Михайленко В.О., економіст КП «Громада Молочанської міської ради»; мешканці міста (1 чол.).

Особливу увагу та ретельне обговорення викликало перше питання порядку денного засідання виконкому - питання затвердження тарифів КП «Громада Молочанської міської ради» на послуги з водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів по м.Молочанськ. Заслухавши інформацію доповідачів, присутні висловили свою думку щодо розрахунку тарифу та роботи комунального підприємства. В ході обговорення проекту рішення надійшло дві пропозиції щодо розміру тарифу:

1. Затвердити тарифи на послуги з водопостачання за 1 м3для населення, у розмірі 20,00 грн.

2. Затвердити тарифи на послуги з водопостачання за 1 м3для населення, у розмірі 18,00 грн.

За підсумком голосування прийнято другу пропозицію та затверджено тариф КП «Громада Молочанської міської ради» на послугу з водопостачання за 1 м3для населення, у розмірі 18,00 грн.

За пропозицією членів виконкому, за підсумком голосування затверджено тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для бюджетних установ, у розмірі:

- послуги з водопостачання за 1 м3 53,00 грн.

- послуги з водовідведення за 1 м3 37,80 грн.

для інших споживачів, у розмірі:

- послуги з водопостачання за 1 м3 53,00 грн.

- послуги з водовідведення за 1 м3 37,80 грн.

За пропозицією членів виконкому, за підсумком голосування до запропонованого проекту рішення додатково внесено пункти такого змісту:

Директору КП “Громада Молочанської міської ради” Компанійцю А.В. підготувати та надати інформацію про роботу комунального підприємства за 1 квартал 2019 року; винести на розгляд засідання виконавчого комітету у квітні 2019 року питання необхідності зміни тарифу на послуги з водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів по м.Молочанськ.

На засіданні виконкому розглянуто питання порядку денного та прийнято наступні рішення:

1. Про затвердження тарифів КП «Громада Молочанської міської ради» на послуги з водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів по м.Молочанськ.

2. Про встановлення тарифу КП «Громада Молочанської міської ради» на послуги з водопостачання для Молочанської дитячо-юнацької спортивної школи.

Доповідали: Михайленко В.О., економіст КП «Громада Молочанської міської ради, Компанієць А.В., директор КП «Громада Молочанської міської ради.

3. Про дозвіл на видачу дублікату свідоцтва про право власності на будинок Левченко Д.М.

4. Про встановлення режиму роботи продовольчого магазину, який розташований на території майнового комплексу Молочанського міського ринку за адресою: м. Молочанськ, вул. Щаслива, 28.

Доповідала: Гонтарук Л.Л., головний спеціаліст виконкому.

5. Про коригування поштової адреси.

6. Про надання матеріальної допомоги.

Доповідала: Остролуцька О.В., головний спеціаліст виконкому.

7. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 25.09.2018 № 65 «Про затвердження платних послуг Молочанського міського будинку культури».

Доповідала: Кривобокова Н.С., начальник відділу фінансово-господарського забезпечення, головний бухгалтер виконкому міської ради.

8. Про посилення пожежної безпеки та забезпечення надійної роботи електричних мереж.

Доповідала: Синиця Н.В., секретар ради.

9. Різне.

П'ятниця, 15 Лютого 2019 13:49 | Переглядів: 603