Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Повідомлення про оголошення конкурсу

Увага конкурс!

Виконавчий комітет Молочанської міської ради, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Молочанської міської ради, віднесеної до п’ятої категорії посад в органах місцевого самоврядування.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 зі змінами, та Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, встановлюються наступні вимоги до кандидатів на посаду адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Молочанської міської ради, віднесеної до п’ятої категорії посад в органах місцевого самоврядування: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії виконавчого комітету міської ради наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку форми П-2ДС з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім випадків, коли фізична особа через свої релігійні переконання відмовилась від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відмутку у паспорті);

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копія документу, що підтверджує рівень володіння державною мовою (державний сертифікат, або документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни).

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.

Термін прийняття документів конкурсною комісією – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті міської ради.

Документи надаються за адресою: 71716, Запорізька область, Пологівський район, м. Молочанськ, вул. Педенко, 17, каб. № 4, виконавчий комітет Молочанської міської ради, тел. 4-02-33.

Виконавчий комітет Молочанської міської ради



П'ятниця, 10 Грудня 2021 09:30 | Переглядів: 343