Офіційний сайт Молочанської міської ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Свято Вишиванки в Молочанській громаді!

        20 травня вся Україна відсвяткувала День вишиванки, наша громада не стала винятком. Згідно річного плану КЗ «Центр культури і дозвілля» Молочанської міської ради свято було проведено на території села Балкове під гаслом «Вишиванка – генетичний код нації».
         У програмі взяли участь місто Молочанськ, села та клуби Молочанської громади. Також наше свято відвідали поважні гості з сусідньої Роздолівської громади народний аматорський колектив «Канада» Коханівського будинку культури з музичним привітанням.
         Програма заходу була на стільки різноманітною, що кожен присутній міг знайти для себе щось особливе та цікаве, як активного, так і більш спокійного відпочинку. Продовж усього святкування працювала дитяча зона з атракціонами та батутами, виїзне кафе, готували та пригощали усіх охочих кулешем. Майстри декоративно-прикладного мистецтва з усіх куточків громади приїхали, щоб продемонструвати свої роботи.
         Господарі Балківського будинку культи не переставали дивувати своїх гостей впродовж усього святкування, підготувавши різноманітні майстер-класи, фотозони, кожен міг долучитися до акції й вишити частинку коду Молочанської громади та придбати брелок з зашифрованим у вигляді вишиванки своїм ім'ям. Місцевою бібліотекою була організована книжкова виставка «Країнами та містами Європи».
         У святковому концерті тривалістю у дві з половиною години брали участь усі колективи, без винятку, художньої самодіяльності Молочанської громади, КЗ Молочанська дитяча школа мистецтв», Молочанська школа творчості школярів, Молочанська дитячо-юнацька спортивна школа, Найяскравішим моментом програми стало дефіле конкурсу на найкращий національний костюм, де усі охочі продемонстрували своє вбрання під чудову пісню.

        Дякуємо усім учасникам, тим хто допомагав в організації, та тим хто святкував разом з нами. Особливу подяку за допомогу в організації заходу висловлюємо депутату обласної ради Пасєвіну Віталію, СФГ «КЛИНОВИЙ», депутату районної ради, голові СВК «Мирний» Хижуку Володимиру, депутату Молочанської міської ради Шелемех Віталію, ТОВ «ОКТО КОМПАНІ», кафе «Романтіка» м.Молочанськ, ТОВ «АФ імені Котовського». Без вас у нас би не вийшло такого чудового, яскравого, масштабного, гучного свята.



П'ятниця, 21 Травня 2021 14:21 | Переглядів: 354